53

Acne-Peel System

Acne-Peel System és un tractament complet indicat per aquelles pells acneiques o seborreiques combinant un mètode professional intensiu en la consulta juntament amb el manteniment domiciliari, a través d’una completa línia de productes dissenyada per complementar el tractament d’una manera totalment còmode i eficaç.

L’acne vulgar es una patologia crònica originada por un excés androgènic. Clínicament es caracteritza per un quadre cutani polimorf amb diferents lesions, com ara barbs, pàpules, pústules, nòduls, cicatrius i hiperpigmentacions. Paral·lelament l’acne pot arribar a tenir complicacions, augmentant el grau de tensió emocional, i en conseqüència empitjora la qualitat de vida de les persones afectades per aquest trastorn.

Aquest tractament està formulat amb un complex d’actius d’acció sinèrgica i complementària com ara l’àcid salicílic, àcid mandèlic, lepargilat sòdic i àcid shikímic; actuant sobre factors que promouen l’acne, aconseguint un neteja profunda i una renovació integral de la pell acneica i seborreica.

— Consulta el teu diagnòstic personalitzat —

— Classificació de l´acne segons els tipus de lesions predominants —

GRAU 0 Pre-acne (hiperqueratosis fol·licular)
GRAU I Acne Barb (Barbs i pàpules)
GRAU II Acne pàpules (pàpules i pústules)
GRAU III Acne pústula nodular (pústules i nòduls)
GRAU IV Acne nòdul quístic (nòduls, quist i cicatrius)

– Comparteix –
Tornar amunt