27

Tècnica especialitzada
en micropigmentació

El maquillatge permanent.

La micropigmentació és la correcció temporal dels trets facials (celles, llavis, parpelles), per mitjà de la introducció de petites quantitats de pigment a un nivell epidèrmic (superficial). La fixació d'aquests pigments entre l'epidermis i la dermis es produeix gràcies a l'acció del nostre sistema immunològic i té una durada aproximada de 3 a 5 anys. Aquesta tècnica té com a finalitat l'embelliment i correcció permanent però temporal de trets facials, podent ser remodelats amb el temps pel canvi de modes o gustos o per l'aparició de flacciditat i arrugues a les zones pigmentades.

Desenvolupament del tractament: En una primera consulta es realitza una prova d'al·lèrgia i de visatgisme (estudi del tipus de rostre i del tipus de línies del mateix), es tria el color i es mostren a la pacient els materials que s'utilitzaran per al tractament. Així mateix s'omple una fitxa amb les dades del pacient i un qüestionari mèdic.

La tècnica utilitzada per realitzar el tractament dependrà de la zona escollida per al mateix i de les consideracions de l'especialista.


Aplicacions paramèdiques de la micropigmentació.
La Micropigmentació no només significa uns llavis molt bonics, unes celles ben formades o uns ulls més expressius, també hi ha un altre tipus de tractaments que anomenem “aplicacions paramèdiques”:

Arèoles: podem dir que és el tractament estrella dins d'aquestes aplicacions. En aquest sentit, es duen a terme tant reconstruccions com el camuflatge de cicatrius periareolars, derivades normalment de cirurgies estètiques.
Cicatrius: és un tractament recomanat quan hi ha una gran diferència entre el to de la cicatriu i el de la pell.
Pells cremades: en aquest tipus de tractaments el resultat és altament satisfactori.

Tècnica especialitzada a la Micropigmentació amb més de 15 anys d’experiència.

  • Permanent i tiny de pestanyes.

La solució duradora per la bellesa dels teus ulls.

El tint i permanent de pestanyes és una excel·lent solució per a les pestanyes castanyes clares i de poca densitat, que no destaquen la mirada. Aquest tipus de pestanyes fan necessari l'ús constant de màscara i arrissadors de pestanyes manual, sobretot quan es vol aconseguir una mirada sofisticada. A més, les pestanyes massa rectes que no tenen una forma curvilínia passen totalment desapercebudes, el que fa necessari l'ús diari d'un autoarrissador manual que les pot acabar deteriorant després d'un ús continuat.

Pestanyes llargues, boniques i vistoses.

El que s'aconsegueix amb un tint i una permanent de pestanyes és que la mirada resplendeixi sense necessitat d'utilitzar cap rímel, ni autoarrissador manual. Així, les pestanyes estaran corbes i negres, fins i tot recentment aixecada, i destacaran com si estiguessin maquillades. En qualsevol cas la durada d'aquest tractament, igual que una permanent de cabell, dependrà de la pròpia estructura del cabell, ja que hi ha cabells en què dura més aquest tipus de productes. Amb un líquid de permanent s'arquegen les pestanyes, i amb un tint especial les tenyeixen en color negre aconseguint que destaquin.

Duració del tractament: 60 minuts.

– Comparteix –
Tornar amunt