54

Centre col.laborador amb IM Clinic

Centre col.laborador amb la clínica de cirurgia plàstica del doctor Iván Mañero (IM Clinic)

Si estàs pensant en fer una cirurgia plàstica el nostre centre col·labora a les mans del prestigiós cirurgià Iván Mañero. La nostre funció t’ajudarem a la recuperació post-cirurgia sigui amb Radiofreqüència, Drenatge Limfàtic Manual o depenent dels casos amb Presoteràpia.

La Radiofreqüència actua reequilibrant el metabolisme cel·lular. Millora la microcirculació, disminueix l’edema, redueix els depòsits de grassa i la flaccidesa cutània.

El Drenatge Limfàtic és un massatge especial per facilitar l’evacuació del líquid limfàtic, evita els edemes i possibles fibrosis o enduriments permanents de la pell. Evita les molèsties que puguin sorgir durant la intervenció, com ara morats, que no són greus, però amb aquest tipus de massatge marxaran més ràpid i no seran tant dolorosos.IM CLINIC és el centre més innovador dedicat a la cirurgia plàstica estètica i reparadora d'Europa. Un nou concepte de clínica que neix fruit d'un compromís amb tres factors imprescindibles per aconseguir l'excel·lència en el nostre camp: l'aposta per la tecnologia més capdavantera i solvent, un tracte proper i personalitzat, i la cerca del benestar dels nostres pacients. Tot això sense oblidar mai el cor de la nostra clínica: un equip de professionals altament qualificats, amb una mateixa metodologia de treball i compartint una mateixa filosofia d'atenció exquisida al pacient. IM CLINIC és un concepte sanitari totalment revolucionari, l'únic i més pioner a Europa.

El doctor Iván Mañero, no ha parat d'innovar i de buscar noves tècniques que poguessin oferir millors resultats, més duradors i mínimament invasius. Però sempre tenint en compte que, per aconseguir uns resultats òptims, ha d'establir una relació de confiança amb cada pacient "personalment, sense aquesta complicitat no podria treballar a gust: cada pacient és un món i sense entendre-ho no es poden aconseguir els resultats desitjats"

Quan se li demana que defineixi el concepte de bellesa, ho té clar "bellesa és harmonia, equilibri i simetria. La bellesa en cada persona és diferent i el nas que faria bell un rostre, en un altre podria no ser l'adequat. La bellesa és alguna cosa individual i intransferible. Entendre això i saber buscar aquest equilibri en cada pacient és imprescindible per aconseguir bons resultats”

Iván Mañero Clinic

Iván Mañero Dr. Iván Mañero

— Efectes principals de la Radiofreqüència —

Reabsorció més ràpida de l’edema (inflamació)
Disminució més ràpida d’equimosis (morats)
Millora la cicatrització
Recuperació més ràpida de la sensibilitat
Disminució de les molèsties postoperatòries
Augment de l’elasticitat de la pell
Disminució de fibrosis

— Quines cirurgies em puc realitzar a IM Clinic? —

Augment de Mames
Cirurgia de la Mama
Rinoplàstia
Lipossucció o Lipoescultura Tridimencional
Abdominoplàstia
Lifting de Cuixes
Augment de Glutis
Lifting de Braços
Blefaroplàstia
Lifting Facial
Cirurgia plàstica Facial

– Comparteix –
Tornar amunt