16

Aparatologia
corporal

Perfecció en la teva figura: Si el cos té una pell bonica es també el resultat d’un manteniment perfecte.
Degut a la pol·lució del medi ambient, el sedentarisme, les dietes, els embarassos, l’aire sec o el sol, la pell poc a poc va perdent humitat i elasticitat. En les zones problemàtiques de la dona com el pit, escot, ventre, cadera i cintura, o en l’home com a l’abdomen o esquena, aquestes aparences es noten especialment. La pell ja no apareix tant terça i es produeix desnivells i inestatismes.

A salut i estètica Montse tenim una sèrie de programes corporals personalitzats per a cada tipus de problema diagnosticat.

Diagnòstic previ personalitzat: analitzador corporal, permet medir les grasses acumulades, els líquids, la massa muscular, etc.

Tots els nostres tractaments tenen una durada aproximadament de 90 minuts.
Pacs: 6+1 regal o 10+2 regal.

— Escull un tractament —
  • Reaction by Viora
  • Imperium Med®400
  • Reductor
  • NARL Sonic Slim
  • Sismofitness
  • Presoteràpia

REACTION BY VIORAUna nova dimensió en Tractaments Estètics
. El nou equip no-invasiu REACTION, la solució tot-en-un dels procediments mèdic-estètics més populars en tractaments Corporals i Facials.

— En què consisteix? —

És un equip que incorpora la tecnologia CORE de Radiofreqüència bipolar controlada amb diferents energies i nivells de penetració, i novadors mètode de vacumteràpia. El poder incorporar el poder de la teràpia al buit (vacumteràpia) podem assegurar una penetració més profunda de calor, en el que millora el procés del tractament. Així mateix, els quatre nivells del buit que ofereix, augmenta el flux sanguini i millora el drenatge limfàtic, el qual activa el metabolisme per reduir els comportaments de la grassa i estimular mecànicament els fibroblast. Aquestes prestacions permeten reforçar l'eficàcia, precisió i versatilitat en tractaments de remodelació corporal.
— Per a qui està Indicat? —

Reaction permet crear diferents tractaments:


01
Reducció de la cel.lulitis i circumferència, moldeja, redueix grassa localitzada i el mateix temps la reafirma.

02
Tracta la flaccidesa i la laxitud degut a una pèrdua ràpida i extrema de pes originada per diferents factors: parts, dietes, procediments quirúrgics com ara la liposucció

03
Ofereix una alternativa no invasiva per aquelles dones que presenten un teixit vulvar laxa, amb símptomes de pèrdua del to degut del part o de l’edat o pèrdua de pes...

— Quines zones podem tractar? —

Doncs son moltes les zones que podem treballar amb el REACTION:

01 Abdomen | 02 Glutis | 03 Cartutxeres | 04 Cuixes | 05 Braços | 06 Esquena | 07 Genolls | 08 Teixit Vulvar

— Quantes sessions són necessàries? —

Cada cicle del tractament dependrà de la part del cos i del tractament específic que es realitzi. El número recomanat de sessions per el contorn corporal i reducció de la cel.lulitis son de 4, 8 o 10 sessions.

Demana el teu diagnòstic Gratuït

Imperium Med 400 és la nova tecnologia que deté el temps, innovació en la medicina-estètica i l’estètica. Exclusiu ara a Vic. És la plataforma tecnològica més completa del mercat per a tractaments corporals i també facials que han creat una revolució en el sector mèdic-estètic gràcies a la combinació de la Diatermocontracció, Radiofreqüència i Ultrasons.— Com funciona? —

La combinació d'aquesta tecnologia produeix l'escalfament intensiu de les cèl·lules grasses (adipòcits), flexibilitza els envans fibrosos i estimula les fibres dèrmiques subjacents de col·lagen.

L'escalfament eficaç dels adipòcits s'obté mitjançant l'aplicació d'un nivell elevat de radiofreqüència.
El disseny òptim dels elèctrodes, així com la simultaneïtat de la Diatermocontracció i la radiofreqüència, permeten que la calor penetri més ràpida i profundament en la pell.

Aquest procés afavoreix la circulació, el drenatge limfàtic, el metabolisme cel·lular i l'acumulació de col·lagen, a més d'estimular l'activitat fibroblástica i remodelar la matriu extracel·lular, és personalitzat.

— Resultats —

Imperium Med 400® permet combinar totes les tècniques i tecnologies necessàries per aconseguir els màxims resultats en tractaments CORPORALS.
No hi ha un altre aparell en el mercat amb igual profunditat d'acció sobre els teixits.


Les seves freqüències es modifiquen per aconseguir la millor resposta de manera completament natural i personalitzada a més és totalment indolor.

RESULTAT: La reducció localitzada de la pell flàccida, la disminució del volum, així com una millora general de l'estructura i textura de la pell
01
Elimina cel·lulitis: moldeja els adipòcits i la reducció dels mateixos ajuden a recuperar l'aspecte natural de la pell.
02
Combat la flacciditat: reafirma les zones més conflictives com braços, cara interna de la cuixa, abdomen i malucs.
03
Crema greixos: crema el greix fins a 72 hores després de cada sessió. Això és impossible amb exercicis convencionals
04
Eleva els glutis: tonifica i eleva els glutis, modelant fàcilment aquesta àrea realçant les corbes de manera natural.
05
Tonifica i Redueix els braços: aconsegueix disminuir aquets centímetres que et sobren en els braços mentre que també els recompacte, reafirma i tonifica.
06
Pre i post cirurgia: altament eficaç en protocols pre i post quirúrgics com liposuccions, implants de mama, rinoplàsties i altres intervencions.

Cavitació d’última generació. Combina 3 tècniques reconegudes en el món de la medicina-estètica: ultrasons de baixa freqüència, corrents per estimular la lipolisis i corrents per el drenatge veno-limfàtic. Pèrdua per sessió de 1 a 3 cm.

Equip d’ultrasò de baixa freqüència utilitzat per reduir l’accés de grasses acumulades. Mètode segur i no invasiu.

Plataforma oscil·lant. Tonificació muscular i reafirmant, combustió de tot tipus de grasses, moldeja la silueta, circulació òptima de la sang. 10 minuts equivalen a 50 minuts d’exercici físic.

Drenatge limfàtic mecànic. Es un tractament mèdic i estètic que utilitza la pressió de l’aire per realitzar un drenatge limfàtic. Indicat per el tractament d’edemes, la correcció d’alteracions del sistema circulatori i la possibilitat d’eliminar la cel·lulitis, reduir-la i prevenir futures formacions.

– Comparteix –
Tornar amunt