25

Depilacions

— Escull un tractament —
  • Làser diode
  • Cera Calenta
  • Cera Tèbia
  • Depilació Elèctrica

Depilació làser diode alta potència 2000wLa Revolució de la Depilació Làser Diode. Depilació Làser Mèdic d’alta potència, resultats des de la 1era sessió. Ara també amb pells bronzejades, i per a tot tipus de pèl fins i tot els Pèls Blancs, Pèl Ros i Residual GRAN NOVETAT

Dediquem el temps necessari a cada pacient en cada zona per a un tractament eficaç i segur amb més de 20 anys d’experiència.

Diagnòstic i prova gratuïta

Què és la depilació LÀSER?

L'objectiu de la depilació LÀSER és destruir el bulb pilós, de manera que el borrissol no torni a aparèixer. Per aconseguir aquest resultat s'utilitza un feix de llum LÀSER que permet aconseguir el fol·licle. L'energia lumínica aplicada és absorbida per la melanina transformant-se en calor i eliminant el bulb sense afectar els teixits adjacents.

Com funciona?
El nostre equip de Làser Diode actua mitjançant el principi de fototermólisis selectiva, que consisteix a transmetre el feix de llum LÀSER afectant a la melanina, que és la que s'encarrega de donar el color al pèl, d'aquesta manera s'aconsegueix destruir el bulb sense danyar la pell.

Elysion-Pro treballa amb l'exclusiu sistema “crystal freze”, és un sistema de refredament per a la punta del manípul que es basa en el TRT (temps de relaxació tèrmica), que és el temps necessari per reduir la temperatura generada per l'emissió del feix del LÀSER sobre la pell protegint-la de l'elevació de temperatura. Aquest exclusiu sistema actua mantenint una temperatura constant de 6ºC en la punta del manípul proporcionant una sensació agradable a la pell durant la depilació.

La depilació amb el nostre equip de diode és apta per a tots els tipus de pell i pèl?
Els fototips de pell es classifiquen en una escala que va de l'I al VI en funció del to de pell i cabell i la seva capacitat per bronzejar-se. En el fototip I trobem persones de pell molt clara i de cabell pèl-roig, sent el fototip VI persones de pell negra amb pèl fosc i fort. La depilació amb elysion-pro és apta per tractar amb tots els fototips i inclusivament pells bronzejades, podent així continuar amb les sessions de depilació a l'estiu sense haver de parar el tractament.
Ara també tenim un nou sistema capaç d’eliminar el pèl més resistent el BLANC, el ROS i el RESIDUAL. Com? Doncs amb actius fotodinàmics que estan desenvolupats en nanopartícules amb una gran afinitat amb el pèl, que penetrants per via transanexial són capaços de captar la llum emitida per el Làser, concentrar-la i augmentar la temperatura per poder destruir aquests tipus de pèl.

És definitiva la depilació LÀSER?
En la pell anem a tenir fol·licles actius i un percentatge de fol·licles inactius (que no es troben la fase anágena apta per a la destrucció del fol·licle), la depilació amb LÀSER aconsegueix que el fol·licle actiu destruït quedi eliminat de forma permanent. Els fol·licles inactius, tenen una fase de creixement igual que la resta, per la qual cosa seran eliminats en les següents sessions.

Quantes sessions són necessàries?
La durada del tractament va a estar marcada en funció del tipus de pèl, zona a tractar per quantitat de fol·licles i de les necessitats específiques de cada pacient. En general les sessions van de 5 a 8, sempre depenent del tipus de pèl i zona.

Quant dura cada sessió?
És un tractament ràpid. La durada depèn de l'amplitud de la zona. Poden oscil·lar des dels 10 minuts (llavi superior), i entre 30 i 60 minuts (cames completes).

Existeixen contraindicacions per als tractaments amb LÀSER?
Són mínimes les contraindicacions de la depilació LASER: L'embaràs.
Trastorns immunosupressors on s'evidenciï una immunodepressió real (certs tumors, sida, etc.).
Les infeccions actives de la pell (Herpes Zòster o simple, varicel·la, Impetigen contagiós, etc.).
Els trastorns que suposin una deterioració important de l'estat de salut (grans trastorns febrils).
El retinol o isotretinoina oral ROACUTAN®, TIGASON®, NEOTIGASON® (esperar 6 mesos).

Depilació propera a l'ull que pugui permetre l'entrada del làser en el globus ocular i el seu impacte en estructures pigmentades com l'iris i la retina.
Zones de mal suport (zona interna de l'orella, oïda).
Mucoses.
Tatuatges.
Les afeccions oncològiques i els seus tractaments.— Consulta les nostres promocions —

Cames senceres + peus i dits + engonals completes + aixelles 70€ (Dona) 80€ (Home)

Pit i abdomes + esquena + hombros + clatell 80€

Aixelles i engonals completes 35€

Cames senceres 39,80€

Llavi superior 8€

*El preu és per sessió contractant un pack de 5 sessions.

Indolora i de llarga durada. Sistema de depilació més tradicional que s’utilitza en totes les zones del cos. Ofereix una màxima efectivitat fins i tot en el pèl més rebel degut el seu gran poder d’arrencament, gràcies a la seva temperatura permet una obertura total del poro.

A base de resines naturals, especialment per a pells sensibles, protegeix la pell de la sequedat i la irritació.

La depilació elèctrica és una tècnica de depilació de les anomenades definitives. L’eliminació del borrissol es realitza a través de l’electròlisi, és a dir, es realitza una petita descàrrega elèctrica per cremar l’arrel del pèl. En aquest mètode s’utilitzen agulles, ja que en aquest tipus de depilació elèctrica s’introdueix una agulla molt fina en cada porus per donar la descàrrega i, a continuació, es treu els cabells amb unes pinces. És molt recomanable la seva utilització per eliminar el borrissol facial en dones amb poc pèl.

– Comparteix –
Tornar amunt