21

Rituals
de massatges

— Escull un tractament —
  • Soap Dream
  • Chocolate Sensitive
  • Cavateràpia
  • Wave Touch
  • Bamboo
  • Fresh Fruit Massage
  • Hot Stone
  • Auguris de l’Orient
  • Sylphide’s Caress

Meravellós ritual de benestar, basat en els Hammam de mig orient o banys turcs. Un bonic viatge des de la calma de la nostra cabina fins Estambul...per exemple!

Bono 10 sessions 1 de regal.

Durada: 90 minuts.

— Per a qui és adeqüat? —

Apte tant per la dona com per a l’home.— En què et beneficiarà? —

És un tractament exfoliant i depuratiu natural, antioxidant i tonificant anti-edat.— Sabies que… —

Sabies que està fet de matèries primes de sabó d’Aleppo i oli d’Argan. Prevé una fase de preparació, una depuració natural per mitjà de vapor-calor, Swedana una fase d’exfoliació mecànica amb manoples de luffa, una fase relaxant, caracteritzada per el massatge amb potals i musse d’espuma de sabó d’Aleppo i per finalitzar un massatge pur d’oli d’Argan del sud est del Marroc.

Meravellosos efectes actius de la xocolata en un massatge específic sensorial antiestrés.

Bono 10 sessions 1 de regal.

Durada: 90 minuts.

— Per a qui és adeqüat? —

Per a totes les persones.

— En què et beneficiarà? —

Millora la circulació de la sang i el torrent sanguini, efecte antioxidant, oxigenant cel·lular, anticel·lulític i reafirmant.

— Sabies que… —

Sabies que l’aroma del cacau fomenta l’alliberació d’endorfines, substància que acumulem en moments d’estrès. L’alliberació d’aquestes substàncies provoca una relaxació generalitzat, és exactament la mateixa reacció química de quan ens enamorem.

Un tractament únic per els 5 sentits

Si estàs buscant la tranquil·litat, la relaxació, un moment de descans, ara es el moment de que et submergeixis amb el nou ritual que neix a través del Cava, ric en oligoelements i resveratrol combinat amb cèl·lules mare del raïm i oli essencial de les seves llavors

T’has imaginat mai un massatge amb cava? Combinem diferents tècniques manuals i un massatge específic amb cosmètica biotecnològica conjuntament barrejada amb el Cava. Els seus principis actius tenen grans propietats antioxidants i antienvelliments proporcionant també un tractament hidratat, molt nutritiu i relaxant.

Descobreix la relaxació total un viatge a través dels somnis

“Mà Loving", el massatge per a l'ànima.

Bono 10 sessions 1 de regal.

Durada: 90 minuts.

— Per a qui és adeqüat? —

Wave Touch, molt agradable, tant per a homes i dones.

— En què et beneficiarà? —

Actua en el cos de portar beneficis als sistemes limfàtic, circulatori, respiratori i digestiu, així com els músculs, amb un efecte de remodelació. Especial cura es dóna també al tractament de les articulacions. Al costat emocional i espiritual, que garanteix la relaxació, en actuar sobre el sistema nerviós i funciona com un pont que connecta cos i esperit. També està indicat per combatre la depressió, l'estrès i els traumes.

— Sabies que… —

Aquest massatge es porta a terme utilitzant principalment les mans i els avantbraços, a través d'una sèrie de "agitar", moviments lents i rítmics. Els quatre elements fonamentals en què aquesta tècnica es basa en són: respiració, ballar, tocar i la música. Els colors també són importants, així com la "presència-absència" de l'oceà: tots els moviments s'inspiren als cicles i la gràcia de les onades.

El bamboo és una exòtica proposta que moldeja la silueta.

Bono 10 sessions 1 de regal.

Durada: 60 minuts.

— Per a qui és adeqüat? —

És apte tant per la dona com per a l’home (ideal per esportistes per què afavoreix l’eliminació de l’àcid làctic) i per la dona millora la cel·lulitis.— En què et beneficiarà? —

Indicat per persones amb contractures, cansament, apatia, fatiga, retenció de líquids, cames cansades, cel·lulitis edematosa i fibrotica i per a totes aquelles persones que vulguin sensacions i massatges intens per la relaxació muscular.

— Sabies que… —

El bambú es una tècnica d’origen oriental, principalment de Japó. Antigament, la cultura mística deien que el bambú tenia unes propietats màgiques. D’aquesta manera, creien que l’energia beneficiosa que circulava per aquesta planta, permetia absorbir l’energia negativa del cos tornant-la de nou al cos amb energia positiva. Aquestes energies començaven a fluir el cos, equilibrant els centres energètics i així aconseguir estar en harmonia i equilibri.

Massatge wellness amb melmelades.

Bono 10 sessions 1 de regal.

Durada 60min.

— Per a qui és adeqüat? —

Tant per la dona (per tonificar, reduir volum i eliminar toxines com així mateix ajuda a obtenir una salut corporal com mental) i per l’home (millora l’estrés i el teixit cutani).

— En què et beneficiarà? —

Propietats drenants, reductores, desintoxicants, tonificants, dolor muscular i equilibra els chakres.

— Sabies que… —

Fresh Fruit Massage combina 5 tipus de melmelades com ara: pinya, meló, poma verda, raïm blanc i aranyons. Cada un d’ells tenen les seves propietats però tots porten l’extracte balsàmic de Vitex Agnus-Castus (fitoendorfines naturals) que ens ajudaran a reduir el dolor i reduir l’estrés.

Ritual de massatge amb pedres calentes.

Bono 10 sessions 1 de regal.

Durada: 90min.

— Per a qui és adeqüat? —

Per a totes les persones per aconseguir un benestar profund i summament relaxant.

— En què et beneficiarà? —

Aquest tipus de massatge, a més dels beneficis propis, produeix en les persones que el rep, els següents efectes:

01
Augmenta la circulació perifèrica (especial per a persones amb problemes circulatoris perifèrics).

02
Augmenta la tonicitat i fermesa de la pell i teixits superficials.

03
Calma els dolors d'esquena, espatlles i altres dolors articulars.

04
Produeix una relaxació profunda i única.

05
Descongestiona, relaxa i descarrega les fibres musculars.

06
Augmenta l'energia i la sensació de vitalitat.

07
Redueix l'estàtica de la superfície corporal (dolors corporals superficials i tensió cefàlica) per la seva acció magnètica.

— Sabies que… —

Les pedres utilitzades són d'origen volcànic, basàltiques, pel que tenen unes propietats minerals úniques: absorbeixen la calor i la transfereixen fins als teixits corporals més profunds, com músculs, lligaments, tendons, etc. produint en la persona que rep aquest massatge una sensació de relaxació molt profunda i un notori alleujament de dolors corporals. Un massatge amb aquestes pedres equival a diverses hores de descans o a diverses sessions de massatge tradicional.

Original tractament corporal de la màgia de l’orient realitzat a base de suggeriments components ancestrals: Or, encens i mirra.

Bono 10 sessions 1 de regal.

Durada: 60 min.

— Per a qui és adeqüat? —

Per a qualsevol persona i tot tipus de pell, inclús les mes sensibles.

— En què et beneficiarà? —

Té uns propietats hidratants, nutrients, pell reafirmant i radiant. Equilibri cos-ment i relaxant.

— Sabies que… —

Els Reis de l’Orient et permetran un tractament que passaràs per un recorregut per l’historia i que treballarà els teus desitjos per el nou any vinent. Començaràs per un bany de peus amb or i seda, continuarem amb un massatge oriental al cap amb encens i mirra, massatge corporal amb crema d’or i per acabar un massatge d’estrelles fugaç en els peus.

Original tractament que sublima la bellesa corporal i harmonitza els teus sentits.

Bono 10 sessions 1 de regal.

Durada: 60 min.

— Per a qui és adeqüat? —

Per a qualsevol persona i també per contractures musculars.

— En què et beneficiarà? —

És un tractament descontracturant, desintoxicant, revitalitzant i drenant. Equilibri cos-ment, relaxant.

— Sabies que… —

Sylphide’s cares es un tractament inspirat amb una de les obres de ballet clàssic, que et permetrà viure en primera persona la màgia de “La Sylphide”, una criatura eterna que farà volar des del terra les teves emocions.

– Comparteix –
Tornar amunt