23

Terapèutic

— Escull un tractament —
  • Radiofreqüència Imperium med 400®
  • Quiromassatge
  • Terapèutic Localitzat
  • Drenatge Limfàtic Manual
  • Reflexologia Podal
  • Teràpia Sacre-cranial
  • Reiki

Imperium MED 400 - Alta tecnologia Biomèdica per a tractaments per el dolor i recuperació, mitjançant l'emissió de fluxos d'energia (radiofreqüència) d'alta intensitat (400 watts) que desenvolupen calor endogen.

La Radiofreqüència Imperium Med 400 accelera els mecanismes naturals de reparació de el teixit d'una forma innòcua i segura, perquè el pacient es recuperi el més aviat possible, tant en patologia aguda com crònica, l'objectiu fonamental del tractament es focalitza en la reducció del dolor, la inflamació i en accelerar els processos de curació.

La tecnologia de sistema IMPERIUM MED 400 permet tractar el pacient des de les fases més primerenques del procés de rehabilitació sense efectes adversos.

— Funcions —

Diatèrmia: atèrmica, hipotèrmia, hipertèrmia
Diatèrmia i vibració (patent)
Diatèrmia, Vibració i Contracció muscular (patent)
Contracció i contracció muscular (patent)
Contracció en diferents mètodes d'aplicació:
esport, fitness, bellesa, vascular, rehabilitació, relaxació o personalitzada

— Camps d'aplicació en el dolor —

Fibromiàlgia
Lumbàlgies, cervicàlgies
Contractures Musculars
Redueix la inflamació
Artrosi- artritis
Redueix el dolor (analgèsic)
Tendinitis
Facilita la mobilització
Traumatismes ossis i lligamentosos

El quiromassatge és una tècnica que consisteix en manipular la pell, el teixit adipós i els músculs del cos humà, essent només la mà humana la capacitada per percebre amb exactitud el grau de pressió a exercir i la sensibilitat amb el teixit a tractar.

— Per a qui és adeqüat? —

Aquest tipus de massatge està indicat per esportistes i per les persones del dia a dia que tinguin tensions acumulades en el cos.


— En què et beneficiarà? —

Són múltiples, donada la seva efectivitat en nombrosos processos patològics, però sobretot en la patologia de l'aparell Locomotor, a causa de l'escassa incidència de complicacions, efectes secundaris i contraindicacions, unit a la senzillesa de la seva aplicació.
Per això és tan convenient en moltes lesions, i especialment com a mètode preventiu.

A més, en ser molt eficaç a nivell local sobre el reg sanguini dels teixits masajeados i actuar sobre la tensió muscular, resulten accessibles al massatge tots aquells estats que provoquen, d'una banda, alteracions en el reg sanguini, amb la qual cosa s'altera com conseqüència el metabolisme, i per una altra, alteracions de la musculatura amb totes les conseqüències de reducció i limitació de la funció que aquesta comporta.

— Sabies que… —

Sabies que: el quiromassatge etimològicament "quiro" és mà, i massatge, és el mètode terapèutic manual o instrumental que es manifesta en moviments i manipulacions.

Es podria dir que el seu origen és tan antic com l'home, ja que sorgeix de forma instintiva en friccionar amb el palmell de la mà una zona
de dolor.

Així doncs, el massatge sorgirà com a primera teràpia amb mètodes més o menys rudimentaris, però amb òptims resultats, el que va induir al seu perfeccionament
i sistematització progressiva.

Especialment indicat per aquelles persones amb malalties cròniques, per alleujarà els símptomes quan es necessitin. El tractament per el dolor.

 

 

— En què et beneficiarà? —

Relaxació de la musculatura, treure adherències, flexibilitzar els teixits, millorarà la circulació, tractar les contractures musculars.

 

 

És una tècnica que es caracteritza per moviments suaus, lents, circulars i d'arrossegament superficial amb especial atenció a l'estímul intensiu dels ganglis limfàtics. Massatge per reduir la retenció de líquids. Mètode Vodder.

— Per a qui és adeqüat? —

Per persones que retinguin líquids com ara edemes, o pre i post cirurgies.

— En què et beneficiarà? —

La tècnica de drenatge limfàtic se la pot aplicar en els casos següents: Infeccions de tot tipus, pre i post operatori de tot tipus, reducció de pes – restrenyiment, cel·lulitis, edemes i embaràs. (Sempre que no hi hagi complicacions greus.)

— Sabies que… —

L'any de 1936 el Dr. Vodder, presenta la seva tècnica a París per a la regeneració del sistema limfàtic i els teixits de la pell, sent aquesta tècnica tan acceptada, que aviat, metges, dentistes, terapeutes, infermeres, esteticistes…, es van interessar per la tècnica i els seus efectes, per aquest motiu es coneix al Dr. Vodder, com el pare del drenatge limfàtic.

La reflexologia és un mètode per activar els poders curatius del cos. Una tècnica que no és gens moderna. El nexe entre la reflexologia antiga i la moderna és l'explicació que hi ha zones d'energia que recorren el cos humà formant àrees reflexes al peu, les quals corresponen a la majoria d'òrgans, glàndules, funcions i zones anatòmiques del cos.

Durada: 40 minuts.

— Per a qui és adeqüat? —

Per aquelles persones que puguin tenir algun problema relacionat en les funcions fisiològiques del cos.

— En què et beneficiarà? —

Alguns dels seus beneficis són equilibrar la totalitat del sistema orgànic, estimular els sistemes; nerviós, circulatori i glandular, netejar el cos de toxines i impureses, ajudar a alleujar dolors i prevenir malalties.

— Sabies que… —

Sabies que: els inicis de la Reflexologia Podal es remunten a l'antic Egipte on ja es practicava aquesta teràpia. Els primers gravats es van trobar a la tomba d'un metge i corresponen a l'any 2.330 a.C.

Es tracta d'un sistema de teràpia manual suau i profund, que es basa en el principi de l'existència d'una pulsació rítmica subtil que emergeix en els teixits i fluids del nucli del cos, que s'anomena Impuls Rítmic Cranial. Aquest impuls pot ser percebut com un moviment respiratori subtil en totes les estructures que componen el sistema craneosacral (encèfal, medul·la espinal, líquid cefaloraquidi, meninges, ossos cranials, pelvis i sacre), i es transmet també a tots els òrgans i teixits corporals.

La potència i qualitat amb què emergeix i es transmet aquest impuls a tot l'organisme determina el seu estat de salut i vitalitat.

consisteix en el tractament dels teixits i ossos del crani basat amb l’osteopatia cranial. Està indicat per l’estrès, insomni, el vèrtic, neuràlgies, migranyes…

Durada: 60 minuts

— Per a qui és adeqüat? —

La teràpia craneosacral és tan suau i segura que és apropiada per a persones de totes les edats, des d'ancians fins a nens i nadons, així com durant l'embaràs i postpart, després d'una operació, un accident o en condicions de fragilitat.

— En què et beneficiarà? —

La teràpia sacre cranial està indicada per: estrès, alteracions de l’ATM, ansietat, hiperactivitat, insomni, migranyes, neuràlgies, depressió, vertigen, seqüeles d’accidents, dolor i tensió…

— Sabies que… —

La teràpia sacre cranial la va desenvolupar l’osteòpata nord-americà Dr. William G. Sutherland al començament de segle.

Sistema d’harmonització natural que utilitza energia vital universal, en la qual permet tractar malalties i desequilibris físics i mentals.

Duració: 45 minuts

— Per a qui és adeqüat? —

Per a persones de totes les edats.

— En què et beneficiarà? —

El Reiki és una teràpia alternativa que alleuja els dolors físics. En aquesta tècnica es considera la persona de manera global en els cossos físic, emocional, mental i espiritual, de manera que, no només es dirigeix a suprimir la patologia, sinó també a recuperar l'estat natural d'equilibri que produeix benestar i felicitat. Redueix l'estrès; genera equilibri i benestar de manera integral.
Harmonitza, energitza, estabilitza, relaxa (física, mental, emocional i espiritualment). Accelera l'habilitat natural del cos per a auto-curar (malalties, emocions i dolors). Millora el funcionament i el rendiment fisiològic de cèl·lules i òrgans.
Augmenta la claredat mental i la concentració per estudiar i/o treballar.
Millora l'autoestima.
Prepara mental i emocionalment per als actes quirúrgics (abans i després de les operacions).

— Sabies que… —

El reiki va ser desenvolupat per Doctor Usui, un catedràtic i monjo japonès a finals del segle passat. Ell va ser el primer Mestre de Reiki. Després de molts anys d'estudis a l'Índia, Japó i Tibet seguit per un moment específic de "il·luminació", el Doctor Usui va perfeccionar la tècnica de canalitzar l'Energia Universal que ens envolta, enfocant cap a nosaltres per curar i equilibrar.

– Comparteix –
Tornar amunt