Salut i estètica Montse

Qui
som?

Salut i Estètica Montse és un centre pensat per a què hi trobis un espai personal. Ja portem més de 40 anys d’experiència, on mare i filla es dediquen a la bellesa i el benestar, oferint tractaments únics i personalitzats. Durant tot aquest temps, hem anat adaptant els tractaments, aparatologia i serveis més avançats del moment i incorporant les últimes novetats, sempre a la vanguardia de tots els camps relacionats amb l’estètica i la salut.

Totes les nostres teràpies contemplen una visió holística de la persona, per aconseguir no només bellesa sinó salut i benestar. El nostre protocol sempre comença per un bon diagnòstic en el que valorem tots els aspectes que podem millorar o tractar. Un cop analitzat, aconsellem un programa integral on s’inclouen tots els tractaments que necessita la persona.

Aconseguim grans resultats amb la nostra combinació i personalització de tractaments. Compromís de professionalitat, serietat, proximitat, experiència i honestedat ens condicionen cada dia. A la nostre web podràs trobar tota l’informació que desitges trobar en els nostres serveis i instal·lacions. A més, estem a la teva disposició per a qualsevol consulta que et pugui sorgir durant la visita. Un descans, un moment de relax, un moment per cuidar-te i mimar-te.

— Recorregut professional —
  • Montse Roldós
  • Jordina Garriga
  • Maria Àlvarez

Fundadora
Assessorament i diagnòstic Estètic
Assessora en cosmètica
Esteticista integral i benestar
Terapeuta (quiromassatgista, tècniques esportives)

Assessorament i diagnòstic Estètic
Assessora en cosmètica
Esteticista integral i benestar
Terapeuta (quiromassatgista, ayurveda, mètode corporal abyangha-ioga)
Tècnica en Nutrició i Diatètica

Especialista en la Micropigmentació

Les nostres instal·lacions

Les nostres marques

Ballancer, la presoteràpia
Christina, It just works!
G. Body Light
Indiba, deep Beauty
T-modela, t-shock 21
Sismo, fitness
T-modela, t-shock 21
Sismo, fitness
T-modela, t-shock 21
Sismo, fitness
T-modela, t-shock 21
Tornar amunt