51

Cosmètica Le Pure

Le Pure es una prestigiosa línia orgànica per la cura de la pell amb productes 100% biològics més purs i eficaços a nivell mundial: els seus ingredients naturals només es transformen a través de processos físics, com el premsat en fred i l’extracció. Així cada producte manté el màxim de nutrients i penetra ràpidament com un sèrum fins a les capes més profundes de la pell.

Aquest producte d’art botànic d’acció antienvelliment, s’elaboren lots reduïts amb ingredients orgànics de la més alta qualitat, vagà, comestible i obtingut a través de cultius ètnics.

Les innovadores formules i tècniques de fabricació estan redefinint els estàndards més elevats en la cura biològica de la pell. LE PURE ha eliminat totes les substàncies additives que la pell no pot reconèixer com grasses modificades, espassants conservants i tenso-actius sintètics. Els productes contenent el 100% d’ingredients actius i són un potent tractament d’antienvelliment.

— Ritual Le Pure —

És un tractament a base de diferents TÈCNIQUES MANUALS, aplicades en el rostre, coll i escot, en el qual s’aconsegueix estimular la pell d’una manera que millora i REJUVENEIX de dins cap a fora, detoxificant, activant la circulació, la renovació cel·lular i la producció de col·lagen en les capes més profundes. Estimula també la musculatura, estira i tonifica, il·lumina, repobla els llavis, defineix els pòmuls, maxil·lar i coll.

Les diferents maniobres manuals i l’ús precís d’eines d’estimulació, seleccionades de manera que es potencien entre elles, donen un resultat gradual i acumulatiu, que es va notant el llarg de les sessions: s’atenuen les taques, arrugues, bosses d’ulls, ulleres i doble mentó.

Amb aquest tractament d’autor aconseguirem a més a més un estat de relaxació profunda, benestar físic i emocional.

– Comparteix –
Tornar amunt