12

Aparatologia
facial

— Escull un tractament —
  • Imperium MED 400
  • Reaction
  • Plasmage
  • HC3 Skinshooter

La Tecnologia que para el temps. Es un equip amb multi funcions que realitza tractaments facials amb Diatermacontracció®, Ultrasons de alta intensitat i Radiofreqüència Monopolar, bipolar, quatripolar i fraccionada amb un certificat mèdic (CE 1370), amb la nova normativa que es va aprovar el maig del 2020.

— Tractaments facials amb Imperium Med 400® —

— Radiofreqüència Capacitiu Monopolar —

L'escalfament selectiu que aconsegueix Imperium Med 400 genera una bioestimulació dels teixits que principalment dona pas als següents efectes:

01
Augment del metabolisme cel·lular circumferencial amb una acceleració de les bombes de ions i augmenta la conductivitat elèctrica dels teixits.
02
Hipertèrmia dels teixits a causa de la dilatació i l’activació de les artèries i capil·lars
03
Hiperoxigenació del teixit amb tots els beneficis associats; drenatge limfàtic amb la reducció de l’edema.
04
Major regeneració dels teixits per l’estimulació de nou col·lagen i la migració de fibroblast en la zona tractada.

A part dels beneficis en la medicina estètica de la termoteràpia, també existeixen beneficis terapèutics provocats per la bioelectricitat d’aquesta forma d’energia, que actua sobre la polarització de la membrana cel·lular, ajudant encara més a reactivar el metabolisme cel·lular i eliminant toxines.
Pot treballar com altres radiofreqüències com ara l’INDIBA amb les mateixes freqüències exactament igual i amb l’avantatge que podem treballar a més nivells.

— Radiofreqüència bipolar/monopolar amb esferes —

Especialment recomanada per el tractament de les arrugues individuals (codi de barres, arrugues contorn d’ulls i nasogenià) , la zona mandibular, el front, els pòmuls i també les mans, té una acció lífting

La Radiofreqüència bipolar amb esferes, consisteix en generar calor en les capes més superficials de forma controlada i localitzada. Es basa en dos elèctrodes que emeten energia electromagnètica, en la que és entregada a la dermis profunda sense comprometre l’epidermis. La radiofreqüència genera un camp elèctric que canvia de positiu a negatiu, en el que causa un moviment de rotació de les molècules que genera calor i el transfereix als teixits circumdants. El calentament dels fibroblast estimula la formació de noves fibres de col·lagen que substitueixen a les envellides, fent que els teixits mes elàstics aconsegueixin una pell més terça i fermesa.

Amb les esferes de Imperium Med 400 també realitza la Diatermocontacció® que és una de les Patents que té l’equip, aconsegueix una contracció i reafirmació del teixit més intensa i una efectivitat a curt, mig i llarg plaç. Treballa els músculs del rostre per produir elevació i el mateix temps una estimulació fibroblàstica notable gràcies a l’actuació de la radiofreqüència bipolar, monopolar i selectiva que produeix una millora en la textura i hidratació de les capes dèrmiques i epidèrmiques.


— Radiofreqüència fraccionada (corona pulsada fraccionada) + sonicator —

Si busques un canvi radical en la teva pell aquest és el teu tractament.

Consisteix en la realització de dos tractaments en una sola sessió. Primer de tot es comença amb la Radiofreqüència Fraccionada és un dels nous manípuls de l’Imperium Med 400, aquest manípul conté 125 microagulles en una àrea quadrada de 1,2 x 1,2cm, en la qual realitza una eocol.lagenesis, assegurant una estimulació a curt, mig i llarg termini del col·lagen.

Actua simultàniament en la epidermis i la dermis sense efectes secundaris. El procés arriba a les capes més profundes de la dermis i a la vegada que protegeix les més superficials. Els teixits es regeneren d’una forma completament natural, en la que permet que els pacients tornin a fer vida normal immediat.

Un cop realitzada la radiofreqüència seguidament acabem el tractament amb ultrasons concretament amb el Sonicator, aquest és un altre manípul que el què ens farà és vehiculitzar actius a gran profunditat a la pell com ara vitamines, aminoàcids, àcid hialurònic etc.

Efectes:

01
Efecte voluminitzador
02
Efecte lífting no quírurgic
03
Reducció de les arrugues
04
Revitalitzant
05
Regenerador, millora les cicatrius
06
Il·luminador
07
Tracta l’envelliment i el fotoenvelliment de manera global

Les sessions que es necessiten són de 4 a 6 o 8 sessions, sempre dependrà de l’estat de la pell. Si busques un canvi radical en la teva pell aquest és el teu tractament.

— Epidermoebració i sonoblade amb imperium med®400 —

Una tecnologia imprescindible per netejar la pell. Utilitza ones elàstiques (baixa freqüència d’ultrasons a 25KHz) que produeix diferents efectes:

01
Exfoliació de la capa cornea més superficial (epidermoebració)
02
Esterilització bacteriana
03
Increment del reg sanguini
04
Increment de la permeabilitat cutània
05
Estimulació cel·lular de la pell
06
Hidratació
07
Ajuda a la eliminació de taques fosques no patològiques en les capes superficials (per exemple: cloasma
08
Sonoforesis, sense mesoteràpia amb agulles
REACTION és una Radiofreqüència fraccional líder en el mercat, per utilitzar la tecnologia patentada com Core TM. Gràcies a ella concentra 3 freqüències de radiofreqüència en un sol puls, i així aconsegueix arribar a totes les capes de la pell de manera simultània, estimulant el col·lagen i elastina reafirmant el teixit.

La Raidofreqüència de REACTION VIORA FACIAL ha sigut dissenyada especialment per tractaments facials de rejoveniment, contrau les fibres del teixit de manera instantània per aconseguir resultats de major estirament i reafirmació immediata. Al mateix temps, indueix la neocolagenesis natural per una reducció total de les arrugues. REACTION també incorpora un aplicador per la reducció del doble mentó o “papada”.

Zona Facial que podem treballar: Doble mentó, Coll, Arrugues, Pòmuls, Celles, Front, Zona naso labial, Llavis i Escot

Es necessiten realitzar un mínim de 6 sessions per poder aconseguir l’efecte lífting desitjat.
Les sessions es realitzaran una cada tres setmanes durant les 5 primeres sessions i la 6ena sessió es realitzarà cada dos mesos.

D’aquesta manera no s’haurà de tornar a realitzar un tractament de radiofreqüència fins passat un mínim de 1 any, poden allargar en funció dels resultats obtinguts en cada pell.


Plasmage® és una nova tecnologia que està revolucionant el món de l’estètica. Es tracta d’un dispositiu un mètode no quirúrgic amb resultats espectaculars en tractaments de blefaroplàstia (parpelles caigudes), bosses d’ulls, arrugues contorn d’ulls, arrugues  verticals sobre el llavi (codi de barres), arrugues flàccides, cicatrius post acne, lentígens (taques mans o cara), etc. PLASMAGE ® aborda el rejoveniment facial d’una manera mai vista fins ara.

PLASMAGE és una eina no ablativa que utilitza el plasma en aquelles zones on hi ha dificultat per aplicar altres mètodes, amb una gran precisió i apta per a tota classe de pells. En ser un tractament no ablatiu, els riscos són mínims i la recuperació és molt senzilla i ràpida. Tota una revolució per la seva altíssima eficàcia.— Avantatges respecte a altres tractaments —

01
És el primer equip mèdic de plasma fraccionat patentat, no ablatiu

02
És pràctic, còmode i precís.

03
Té quatre modalitats diferents de fraccionament de l’energia per a tractar tots els tipus de pell i evitar la hiperpigmentació

04
En comparació amb la blefaroplàstia convencional, és un tractament menys invasiu, més ràpid i amb un temps de recuperació més curt.

— Resultats —

Els teixits superficials s’evaporen, les imperfeccions s’eliminen a l’instant o gradualment, però de forma notòria i els resultats es perceben immediatament després del tractament.
El millor de tot és que els resultats es poden veure després d’una sola sessió

L'últim mètode de rejoveniment facial per aclarir, hidratar i reafirmar la pell. HC3 Skinshooter permet penetrar en profunditat els sèrums altament concentrats.

Aquestes substàncies actives penetren encertadament en la pell causant un lleuger formigueig però cap dolor. Després del tractament, les persones que van provar el producte van observar un resultat notablement fresc, amb mes volum i mes fermesa en els seus rostres, combinat amb una percepció agradable de calor, particularment en les zones de les galtes i l'os malar.

– Comparteix –
Tornar amunt