41

Dermae revital

Què és Dermæ Revital?
Dermæ Revital és l'aplicació sinèrgica de dues tecnologies en una mateixa sessió de tractament per a la tonificació de la pell, reducció de les arrugues, rejoveniment cutani i la remodelació corporal.

Com funciona Dermæ Revital?
Consisteix en dues fases de tractament en una mateixa sessió: A la primera s'aplica calor volumètric específic en mode continu o premut per tal de provocar la contracció del col·lagen de la pell i l'estimulació dels fibroblasts, encarregats de la síntesi de noves fibres de col·lagen i elastina. La segona fase consisteix en la injecció dèrmica d'àcid hialurònic, aminoàcids essencials, vitamines, i oligoelements, que junts afavoreixen l'activitat restauradora dels fibroblasts, i per tant, la regeneració de la matriu proteica de la pell.

Per què s'apliquen dues tecnologies en una mateixa sessió de tractament? L'aplicació simultània d'aquestes, ens permet obtenir resultats superiors, que quan elles són aplicades de manera individual.
Quines altres aplicacions té Derm æ Revital? Dermæ Revital és un procediment molt versàtil, que ens permet tractar també la cel·lulitis, reduir les acumulacions de greix i el re-modelat corporal.

– Comparteix –
Tornar amunt