55

Massatges pre-part & tractaments post-part

En el transcurs de l’embaràs patim canvis hormonals en el nostre cos des de la concepció fins després del part, per això Salut i Estètica Montse comencem ja a cuidar-te des de el 4 mes de gestació.


Com?

Durant l’embaràs realitzem Massatges Ayurvèdics, olis purs i 100% naturals per nodrí la pell, relaxar la musculatura per reduir les tensions, millora la circulació limfàtica i venosa en quan ajudarà a reduir la pesadesa de cames i les típiques rampes de l’embaràs, millora el son, la fatiga, proporcionant relaxació i facilita el part ja que ajuda amb la dilatació.


Tractament Post-Part

Un cop passada la quarantena, sempre que no hi hagi contraindicacions mèdiques ja es pot realitzar el tractament. Els resultats són més espectaculars si el tractament s’inicia el més aviat possible.

Els tractaments no impliquen cap risc per l’alletament, degut que disposem d’una àmplia diversitat de tractaments adequats a cada persona i cas.

Cada cos es diferent, a Salut i Estètica Montse dissenyem un pla específic per a tu, per recuperar la figura després del part, comptem amb les últimes tecnologies, IMPERIUM MED 400®, REACTION, Cosmètica Biotecnològica.


Quantes sessions necessitaré?

Dependrà de cada cas entre 10 – 20 sessions. Abans però s’ha de fer un diagnòstic per valorar la quantitat.— Quins són els objectius? —

01
Recuperar l’elasticitat de la pell i tonificar els músculs, ja que despès del part la pell de l’abdomen generalment presenta molta flaccidesa.
02
Reduir volum abdominal, glutis, cartutxeres
03
Millorar la retenció de líquids, la circulació i la cel.lulitis
04
En cas de cesària reduir la cicatriu interna i externa
05
Reduir i eliminar les estries acumulades
06
Recuperar el to de les mames

– Comparteix –
Tornar amunt