42

Remodelació corporal

— Escull un tractament —
  • Criolipolisis plus
  • Mesoteràpia

Què és la Criolipolisis?
És un tractament exclusivament mèdic no invasiu, utilitzat per a la destrucció selectiva de les cèl·lules grasses per refredament controlat per via percutània, generant la mort cel·lular programada dels adipòcits (apoptosi cel·lular), reduint d'aquesta manera les adipositats localitzades.

Què són les adipositats localitzades?
Són les que provoquen un augment local del volum i provoquen la pèrdua de l'harmonia corporal, caracteritzant-se per ser resistents a les dietes rigoroses i als programes d'activitat física. Usualment solen presentar-se en persones primes i amb normopès, sent aquests, els candidats per excel·lència a realitzar-se el tractament.

Quines són les localitzacions tractades amb més freqüència?
Les zones més demandades per realitzar el tractament són: l'Abdomen, la regió supra i infraumbilical i els flancs, aquests últims també coneguts com mitxelins; Les cartutxeres o regió trocantérica; Cara interna dels genolls i de la cuixa; regió subglútea; regió cèrvico-dorsal; braços i més.

Quanta sessions són necessàries?
En un gran nombre de pacient són suficients d'1 a 3 sessions de tractament. No obstant això, el nombre de sessions necessàries depenen de les dimensions del pannicle adipós, l'activitat física, l'edat, el sexe i hàbits nutricionals de cada persona. Es recomana la realització d'exercicis físics i una dieta adequada. La Criolipolisis no és un mètode per perdre pes.

És dolorós el tractament?
La majoria dels pacients poden percebre molèsties en els primers cinc a 10 minuts a la zona de tractament, per després ser totalment indolor.

Quan podré apreciar els resultats?
La majoria dels pacients comencen a percebre una clara reducció de les adipositats tractades a partir de les primeres dues setmanes després del tractament. No obstant això, el resultat final no es percep fins al cap dels 90 dies aproximadament.

Per què PLUS?
Plus, en aquest cas en particular, significa el punt terapèutic que marca la diferència, si ho comparem amb tractaments similars; és la vinculació sinèrgica amb altres procediments per obtenir un objectiu terapèutic superior en menor nombre de sessions.

Aqualyx® intralipoterapia
Aqualyx és una solució injectable 12a-dihydroxy-5β-24-oico Cholanic Acid Sodium salt que permet determinar la lisi (trencament) gradual de les cèl·lules adiposes en àrees anatòmicament localitzades. Aquest protocol pot ser utilitzat únicament per un metge especialitzat.

Quina és la seva indicació?
Aqualyx és una tècnica indicada en el tractament no quirúrgic de les adipositats localitzades de petita o mitjana dimensió en dones i homes sans que no tenen intensió de sotmetre a una intervenció quirúrgica de liposucció.

Què són les adipositats localitzades?
Són la presència excessiva de teixit gras no desitjat en àrees corporals localitzades que no desapareixen amb la dieta o exercici físic. Es distingeix de la condició de sobrepès i de la cel·lulitis, amb la qual, però, sovint pot associar-se.

Quines àrees corporals poden ser tractades?
Poden ser tractades: els flancs, la part interna de les cuixes, les cartutxeres, la part interior del genoll, l'abdomen, les extremitats superiors, i el doble mentó o papada.

Quantes sessions de tractament són necessàries?
El nombre de sessions varia entre 2 i 5 sessions (segons l'extensió de les àrees a tractar) amb un interval d'entre 3 a 4 setmanes entre una i altra. Aquests intervals poden ser modificats pel metge depenent d'aspectes clínics particulars.

És dolorós el tractament?
El tractament és totalment indolor en mans expertes, de manera que no és necessària anestèsia prèvia

– Comparteix –
Tornar amunt