38

T-modela
T-shock 31

És ara possible reduir volum corporal amb aquest tractament nou T-xoc 31, que redueix el volum del cos fins a 20 cm per sessió.

T-xoc 31 una novel·la natural tractament no invasiu, que proporciona excel·lents resultats. Des de la primera sessió és capaç de reduir un mínim de 20 cm del cos volum total, d'aquesta manera es converteix en un d'ells tractaments més eficaços en l'estètica corporal de Medicina.

Reduir el cos volum amb T-xoc

Reduir el cos volum amb aquest tractament, és gràcies a l'eficàcia de la T-xoc que consisteix en una fórmula especial, formulat amb 31 plates medicinals que un moment entren en contacte amb una combinació de sals que aplicat juntament amb benes-los i gràcies al principi d'osmosi, provoca 7 diferents accions:

Diürètic

Facilita l'eliminació de líquids de forma natural, fins i tot en les persones que beuen poca aigua.

Drenatge

Facilita l'eliminació de la cel lulitis, purifica líquids i toxines; A més de promoure la circulació limfàtica.

Desintoxicació

Les plantes medicinals poden neutralitzar toxines i faciliten l'eliminació a través de la pell.

Lipolítica

Els ingredients actius d'algunes de les plantes s'activa l’enzim lipasa per promoure l'eliminació del greix.

Termogènica

Alguns d'aquest depuradores són capaços d'augmentar el calor intern, com la radiofreqüència.

Antioxidant

Contra radical lliure. Aquesta actuació millora la funcionalitat de la dermis i hipodermis.

Tonificació

Augmentar l'elasticitat dels teixits. La pell sembla més hidratada i tonificada, el que resulta en un espectacular tractament.

L'eficiència d'aquest tractament per reduir el cos volum es basa en la seva potent acció jove i fresc, que aconsegueix millorar la penetració i l'acció del gel (extractes de plantes i sals minerals de magnesi, juntament amb un embenat Oclusiu).

El sistema de bandatges oclusius aconsegueixen una mobilització intensa i profunda dels greixos, dels líquids i les toxines.

Recomanacions

Es recomana 5 sessions. Una o dues sessions a la setmana amb una separació de tres o quatre dies entre ells. És aconsellable realitzar dues sessions al mes per mantenir-los millors resultats.

– Comparteix –
Tornar amunt