34

Laser vascular

Aproximadament entre el 50 i 60% dels homes i dones de tot el món pateixen de les antiestètiques varius a les cames.

Si bé la escleroteràpia (injecció a les venes) fins ara ha constituït una opció per a la "eliminació" de les varius, no deixa de ser un mètode invasiu i dolorós amb múltiples efectes adversos i més, ineficaç en l'eliminació de les venulectacias més fines no canalizables amb les agulles utilitzades en la mateixa escleroteràpia venosa.

El nostre sistema làser està dotat de la longitud d'ona ideal, pols llarg i quadrat i paràmetres molt flexibles, capaços de garantir un tractament vascular superior als seus predecessors. Permeten tractar de forma ràpida, segura i eficaç un gran nombre de vasos sanguinis diferents: desde venes petites fins a venes blaves reticulars profundes. Els pacients amb pell fosca, clara o bronzejada poden esperar obtenir resultats positius, amb reduïts efectes adversos sobre la pell.

Com funciona el nostre làser vascular? Aquest envia impulsos lluminosos mitjançant els quals es coagula la sang i es desnaturalitza les proteïnes de la paret venosa, que posteriorment són reabsorbits pel cos. La sang redirecciona llavors cap altres venes més profundes que és on hauria de fluir normalment.

Quins tipus de lesions vasculars es poden tractar? Es poden tractar les lesions vasculars visualment antiestètica de qualsevol part del cos, així com les lesions eritematoses i angiomatosas de la pell com, la poiquilodermia de Civatte, la rosàcia, les taques de vi de Porto, els angiomes tuberoses, els punts de robí, etc.

Les venes reticulars i les venes blaves de les cames es poden tractar també amb resultats positius.
Un examen minuciós realitzat pel seu metge li ajudarà a determinar quines venes es poden tractar i quin tipus de tractament és el més indicat en cada cas.
Quantes sessions són necessàries? En un gran nombre de pacients són suficients una o dues sessions de tractament. Tanmateix, el nombre de sessions necessàries dependrà del nombre, color i mida de les venes a tractar.

Atès que els resultats concrets varien en cada cas, li recomanem que consulti al seu metge per obtenir informació sobre el seu cas en particular...

És dolorós el tractament? La majoria dels pacients senten una sensació de punxada quan s'envia l'energia polsada mitjançant la peça de mà, principalment quan es tracten les venes reticulars profundes, ja que en general les venes fines i superficials solen ser indolores.

Encara que normalment no és necessària anestèsia local ni altres analgèsics, molts pacients prefereixen que se'ls apliqui una anestèsia superficial abans del tractament.

Després del tractament la sensació de molèsties és mínima o totalment inexistent.

Quins són els possibles efectes secundaris? Encara que la majoria dels pacients experimenten pocs o pràcticament cap efecte secundari, els més freqüents són un lleuger enrogiment i una inflor local de la pell. Aquests efectes desapareixen normalment en menys de 24 hores.

Consulti al seu metge perquè li informe amb detall dels beneficis i riscos del tractament...

Podré fer les activitats quotidianes sense problemes després del tractament? Els pacients normalment reprenen totes les activitats normals de forma immediata. Tanmateix durant les primeres 24 hores posteriors al tractament, es recomana no realitzar activitats brusques, com els moviments que requereixin esforç. Si les zones tractades estaran exposades a la llum solar, s'haurà d'utilitzar una protecció solar. Generalment d'evitar la llum solar directa.

Quan podré apreciar els resultats? La majoria dels pacients perceben una clara millora en la major part de les venes tractades al cap d'unes dues a sis setmanes després del tractament. No obstant això, en ocasions el procés de curació pot durar més i el resultat final no es percep fins al cap d'uns mesos.

Amb el temps poden sortir a la llum algunes venes noves, que poden eliminar posteriorment.

Aquest sistema làser elimina les venes que són tractades, però no evita que surtin noves venes, ja que l'aparició d'aquestes, en una persona aparentment sana, depèn de la predisposició genètica.

– Comparteix –
Tornar amunt