32

Lesions pigmentades

LM és un sistema no invasiu de llum intel·ligent, adaptable als diferents tons de pell i condicions d'envelliment cutani.

LM, és el primer dispositiu "3 en 1" de longitud d'ona programable per al rejoveniment facial, per al tractament eficaç de lesions vasculars de la cara, coll i escot, així com el tractament de taques benignes de la pell.

Amb LM es poden eliminar de manera segura les antiestètiques taques produïdes pel sol i l'edat, freqüents a la cara, l'escot, els braços i les mans.

També es pot tractar amb aquest sistema de llum intel·ligent, les telangièctasis i l'enrogiment difús de la cara, l'escot i del coll com, la poiquildermia de civatte, la rosàcia, etc. Sense necessitat d'aplicar gel o anestèsia tòpica, deixant una pell més uniforme i d'aspecte rejovenit.

¿Hauran de posar-me anestèsia? No. Al contrari d'altres sistemes, abans del tractament amb LM no es requereix cap anestèsia tòpica. Aquest és un sistema de nova generació de tractaments amb llum premuda diferent als tradicionals.

Quina sensació produeix el tractament? Quan es col·loca la peça de mà sobre la pell, se sent una agradable sensació de frescor. En aplicar el pols de llum, es pot sentir una lleugera i breu sensació de pessic.

Quant de temps dura el tractament? El tractament en sí, dura només uns minuts. Com que no cal aplicar gel refrescant ni anestèsia tòpica, una sessió de tractament es pot programar fàcilment.

Quantes sessions s'han de realitzar? Generalment n'hi ha prou amb una o dues sessions de tractament per apreciar resultats impressionants.

Es poden necessitar més sessions si la zona de la pell a tractar és molt gran, té taques molt fosques, àrees amb alta densitat de pigues o danys solars excessius.

Què passa després del tractament? Just després del tractament, les taques poden començar a enfosquir. Es pot produir un lleuger enrogiment de la pell circumdant, que tendeix a desaparèixer en un parell d'hores.

En un període d'una a tres setmanes després del tractament, les taques fosques es descoloreixen i es desprenen per si soles.

Per obtenir informació completa sobre els beneficis i riscos del tractament, consulti amb el seu professional sanitari.

Quan podré apreciar els resultats del tractament? Molts pacients s'observen millores considerables en un termini de dos a tres setmanes després del tractament. El cutis es veurà més uniforme i tindrà un aspecte rejovenit.

Tanmateix, el resultat final podria trigar un mes o més en apreciar visiblement.

Tornaran a aparèixer les taques i l'enrogiment al cap d'un temps? Si hi ha prou exposició al sol, potser apareguin noves taques que al seu torn poden tractar.

Utilitzeu abundant protector solar quan surti l'aire lliure per reduir a un mínim els danys causats per la radiació solar i la formació de noves taques i enrogiment excessiu.

– Comparteix –
Tornar amunt