31

Rejoveniment cutani làser no ablatiu

El procediment de rejoveniment facial no ablatiu es basa en els principis de la tecnologia làser no invasiva, la qual possibilita un tractament segur, discret i eficaç de les arrugues fines poc profundes, porus oberts, irregularitats de la textura cutània, marques de l'acne, enrogiment dispers (rosàcia, cuperosi, poiquilodermia de Civatte, les taques de color vi de Porto), cicatrius de la pell, etc.

Poden aconseguir resultats subtils, però uniformes després de cada tractament. Els tractaments es realitzen de forma relaxada i indolora, sense necessitat d'aplicar anestèsia tòpica, ni gel refrescant.

Mitjançant un lleuger escalfament de les capes superiors de la dermis situades molt per sota de la superfície de la pell, aquesta tècnica de baixa energia i polsos en microsegons estimula les cèl·lules fibroblasts provocant en aquestes, un increment en la síntesi i la renovació del col·lagen, fibres de proteïnes responsabilitzades amb la finor i el bon to de la pell. A més, la calor generada s'oblitera els capil·lars dilatats reduint el enrogiment del cutis.

Al llarg de quatre a sis sessions de tractament es recupera ostensiblement l'aspecte ufanós i juvenil a la pell gràcies al allisat de textures irregulars que apareixen per l'envelliment, els danys ocasionats pel sol o cicatrius, assolint-se un cutis fresc i saludable, ja que es redueixen el diàmetre dels porus oberts i es minoren les petites irregularitats.

Els resultats de cada sessió són gairebé imperceptibles, però el resultat de tot el tractament en el seu conjunt pot ser realment impressionant.

Habitualment són necessàries entre quatre i sis sessions. Els exigències de cada pacient poden ser diferents en cada cas. Tot i que els pacients refereixen pocs o cap efecte secundari, la reacció més freqüent és una lleugera vermellor que desapareix en només unes hores després del tractament. S'obtenen resultats superiors quant aquest procediment és combinat amb tractaments similars.

– Comparteix –
Tornar amunt