29

BOTOX® Cosmètic

Toxina botulínica tipus A. BOTOX. Les toxina botulínica és una proteïna altament purificada obtinguda del bacteri Clostridium botulinum, la quin s'injecta en dosis molt baixes en un múscul específic disminuint la seva contracció i activitat. D'aquesta manera, elimina o atenua les arrugues d'expressió.

Quins resultats puc esperar?
Quan es relaxen músculs específics després del tractament, la pell circumdant a la zona tractada apareixerà més llisa i amb menys arrugues, permetent el moviment normal de les zones de la cara no tractades.

¿Amb quina rapidesa veuré els resultats del tractament?
Algunes persones veuen els resultats al dia següent del tractament, però la majoria comença a notar els resultats a terme dels 2-3 dies fins definir completament a les 2 setmanes.

Quant duren els efectes del tractament?
Els efectes de la toxina botulínica tipus A dura aproximadament uns 4-5 mesos després dels quals, els músculs tornen a recuperar progressivament la seva força de contracció i, per tant, les arrugues tornen a aparèixer de nou, però mai amb més intensitat que abans de la seva aplicació.

Quan he de repetir el tractament?
Per a la majoria de les persones, és suficient rebre el tractament dues vegades a l'any.

- No fer massatges a la zona tractada al mateix dia del tractament ja que pugui fer que el producte de desplaci a altres zones.
- No tombar-se en les següents 4 a 5 hores posterior al tractament.
- Es pot reprendre les activitats normals immediatament després del tractament, no obstant això, es recomana esperar 24 hores per a realitzar alguna activitat física intensa.

– Comparteix –
Tornar amunt