16

Aparatologia
corporal

Perfecció en la teva figura: Si el cos té una pell bonica es també el resultat d’un manteniment perfecte.
Degut a la pol·lució del medi ambient, el sedentarisme, les dietes, els embarassos, l’aire sec o el sol, la pell poc a poc va perdent humitat i elasticitat. En les zones problemàtiques de la dona com el pit, escot, ventre, cadera i cintura, o en l’home com a l’abdomen o esquena, aquestes aparences es noten especialment. La pell ja no apareix tant terça i es produeix desnivells i inestatismes.

A salut i estètica Montse tenim una sèrie de programes corporals personalitzats per a cada tipus de problema diagnosticat.

Diagnòstic previ personalitzat: analitzador corporal, permet medir les grasses acumulades, els líquids, la massa muscular, etc.

Tots els nostres tractaments tenen una durada aproximadament de 90 minuts.
Pacs: 6+1 regal o 10+2 regal.
Oferta: 45 minuts de massatge anticel·lulitic + Plataforma vibratòria per 25€.

— Escull un tractament —
  • Indiba Deep Beauty
  • Reductor
  • NARL Sonic Slim
  • Sismofitness
  • Cryoderm
  • Elitium
  • Presoteràpia
  • Hirolinfa

Potencia la teva bellesa des de l’interior, l’única tecnologia que optimitza l’intercanvi iònic i equilibra el potencial elèctric dels teixits.
Resultats comprovats i visibles des de les primeres sessions.
Indiba Deep Beauty, és un aparell amb una tecnologia única i patentada del Sistema Proiònic. Aquest sistema actua sobre el funcionament de les cèl·lules i la seva regeneració.

 

01
Reafirmació corporal.

— Indicat per —

02
Cel·lulitis dura i edematosa.

05
Reafirmació pit.

 

03
Estries.

Cavitació d’última generació. Combina 3 tècniques reconegudes en el món de la medicina-estètica: ultrasons de baixa freqüència, corrents per estimular la lipolisis i corrents per el drenatge veno-limfàtic. Pèrdua per sessió de 1 a 3 cm.

Equip d’ultrasò de baixa freqüència utilitzat per reduir l’accés de grasses acumulades. Mètode segur i no invasiu.

Plataforma oscil·lant. Tonificació muscular i reafirmant, combustió de tot tipus de grasses, moldeja la silueta, circulació òptima de la sang. 10 minuts equivalen a 50 minuts d’exercici físic.

Mesoteràpia virtual permet la penetració dels principis actius cosmètics a la pell. Indicat per la lipòlisis, cel·lulitis, retenció de líquids i flacidesa.

Tractament amb corrents de bisschop que responen a una seguretat total, espectaculars resultats. Disposa de tractaments específics per a cada pacient: restrenyiment, adipositat, retenció líquids, pell de taronja, tonificació, reafirmació de pit i molts més.

Drenatge limfàtic mecànic. Es un tractament mèdic i estètic que utilitza la pressió de l’aire per realitzar un drenatge limfàtic. Indicat per el tractament d’edemes, la correcció d’alteracions del sistema circulatori i la possibilitat d’eliminar la cel·lulitis, reduir-la i prevenir futures formacions.

És un sistema elèctric de la purificació del cos a través dels peus. Reducció de la cel·lulitis, millora la circulació sanguínia i limfàtica, tractament per a l’obesitat, i molts més.

– Comparteix –
Tornar amunt