12

Aparatologia
facial

— Escull un tractament —
  • Indiba Deep Beauty
  • Elitium
  • Cryoderm
  • HC3 Skinshooter

Potencia la teva bellesa des de l’interior, l’única tecnologia que optimitza l’intercanvi iònic i equilibra el potencial elèctric dels teixits.

Resultats comprovats i visibles des de les primeres sessions.

Indiba Deep Beauty, és un aparell amb una tecnologia única i patentada del Sistema Proiònic. Aquest sistema actua sobre el funcionament de les cèl·lules i la seva regeneració.
 

01
Rejoveniment facial.

04
Reducció de bosses, ulleres i arrugues orbiculars.

07
Línies d’expressió.

— Indicacions i beneficis del tractament —

02
Nova producció de col·lagen.

05
Hidratació profunda.

08
Oxigenació.

10
Efecte lífting.

 

03
Acne.

06
Cicatrius.

09
Poro dilatat.

Equip d’última tecnologia moderna amb bioelectroestimulació mitjançant les seves corrents que penetren a la dermis, estimulen processos biològics com la regeneració cel·lular, recuperació dels teixits dèrmics i producció de col·lagen, millorant les funcions vitals de la dermis i corregint la flaccidesa i les arrugues.

Mesoteràpia virtual, equip de criomesoforesis que permet penetrar el principi actiu amb una profunditat de 6 a 8 cm.

Indicat per l’antienvelliment, reafirmació dels teixits, hidratació profunda.

L'últim mètode de rejoveniment facial per aclarir, hidratar i reafirmar la pell. HC3 Skinshooter permet penetrar en profunditat els sèrums altament concentrats.

Aquestes substàncies actives penetren encertadament en la pell causant un lleuger formigueig però cap dolor. Després del tractament, les persones que van provar el producte van observar un resultat notablement fresc, amb mes volum i mes fermesa en els seus rostres, combinat amb una percepció agradable de calor, particularment en les zones de les galtes i l'os malar.

– Comparteix –
Tornar amunt