Salut i estètica Montse

Qui
som?

Salut i Estètica Montse és un centre pensat per a què hi trobis un espai personal. Ja portem més de 40 anys d’experiència, on mare i filla es dediquen a la bellesa i el benestar, oferint tractaments únics i personalitzats. Durant tot aquest temps, hem anat adaptant els tractaments, aparatologia i serveis més avançats del moment i incorporant les últimes novetats, sempre a la vanguardia de tots els camps relacionats amb l’estètica i la salut.

Totes les nostres teràpies contemplen una visió holística de la persona, per aconseguir no només bellesa sinó salut i benestar. El nostre protocol sempre comença per un bon diagnòstic en el que valorem tots els aspectes que podem millorar o tractar. Un cop analitzat, aconsellem un programa integral on s’inclouen tots els tractaments que necessita la persona.

Aconseguim grans resultats amb la nostra combinació i personalització de tractaments. Compromís de professionalitat, serietat, proximitat, experiència i honestedat ens condicionen cada dia. A la nostre web podràs trobar tota l’informació que desitges trobar en els nostres serveis i instal·lacions. A més, estem a la teva disposició per a qualsevol consulta que et pugui sorgir durant la visita. Un descans, un moment de relax, un moment per cuidar-te i mimar-te.

— Recorregut professional —
  • Montse Roldós
  • Jordina Garriga
  • Dr. Lázaro
  • Maria Àlvarez

Fundadora
Assessorament i diagnòstic Estètic
Assessora en cosmètica
Esteticista integral i benestar
Terapeuta (quiromassatgista, tècniques esportives)

Assessorament i diagnòstic Estètic
Assessora en cosmètica
Esteticista integral i benestar
Terapeuta (quiromassatgista, ayurveda, mètode corporal abyangha-ioga)
Tècnica en Nutrició i Diatètica

Es va graduar el 1990 a l'Institut Superior de Ciències Mèdiques de l'Havana on va obtenir el títol de Doctor en Medicina amb honors de Summa Cum Laude de la seva promoció. El 1998 va obtenir la validació del grau de Doctor en Medicina atorgat per la Universitat de Miami. El 2002 va obtenir l'homologació a Espanya del grau de doctor en Medicina a Llicenciat en Medicina i Cirurgia, Col·legiat amb nº 36632 en la mateixa data al Col·legi Oficial de metges de Barcelona.

El desenvolupament de la seva activitat mèdica ha estat enfocat a l'assistència mèdica directa al pacient ia la investigacions mèdica, a través de diverses especialitats de la medicina, com la pediatria, la cardiologia, la medicina i cirurgia vascular, la medicina interna, la dermatologia, la ginecologia, l'obstetrícia, la cirurgia general, l'epidemiologia, la microbiologia, la radiologia, l'oftalmologia, la medicina estètica, les ciències bàsiques com: la fisiologia, l'anatomia, la bioquímica, i en els últims anys a l'estudi, investigació i desenvolupament de les aplicacions làser en medicina i cirurgia. Col·laboració amb l'Institut Nacional de la Salut i Investigacions Mèdiques ( INSERM ) i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona en el desenvolupament i investigació de Màster Tesis sobre el tractament de diferents tipus de lesions vasculars amb làser de Nd YAG 1064 nm. Màster en Làser i Fototeràpia en Patologia Dermoestética acreditat per la Universitat Autònoma de Barcelona i el Col·legi Oficial de metges de Barcelona. Ha participat en nombrosos congressos nacionals i europeus promovent la innovació i canvis cap a nous conceptes relacionats amb la tecnologia làser. Presta els seus serveis com a metge d'Unitat de Plataforma Làser, Medicina Estètica a: CENTRE MÈDIC NOVA IMATGE , LASER MEDIC GELIDA , Centre Mèdic Martorell , Clínica Monegal , Centre Mèdic Sinergia .

Membre de la Societat Espanyola de Medicina Estètica (SEME) i la Societat Europea de Flebectomía (SEP).

Especialista en la Micropigmentació

Les nostres instal·lacions

Les nostres marques

Ballancer, la presoteràpia
Christina, It just works!
G. Body Light
Indiba, deep Beauty
T-modela, t-shock 21
Sismo, fitness
Tornar amunt